Finale GFG Kvizoljubaca održalo se u petak, 10. svibnja u sklopu obilježavanja Dana škole. Kviz je ovaj puta okupio 11 najbolje plasiranih ekipa iz 4 polufinalna kola. To su bili: Školjka je spas, Mineralwasser, Supersportaši, Sulejmani je brži, Blaven Selupo, Švaseri, Kamatari, Miven, Micike, Suhe maramice i Žožo.

Atmosfera u učionici bila je vrlo poticajna i ohrabrujuća jer se tražilo i mjesto više, a naše su ekipe došli podržati njihovi razredni kolege, ali i učenici i nastavnici iz drugih škola koji su došli na obilježavanje prigodnog slavljeničkog programa.

Nakon pripetavanja dviju ekipa za treće mjesto, rezultati su sljedeći: pobjednici ovogodišnjeg izdanja kviza članovi su ekipe Školjka je spas (Biluš, Jerčinović, Petrović, Zadro) s visokih 48 bodova, drugoplasirana ekipa je Miven (Hajduković, Jajalo, Markovčić, Sokolić) s 43 boda i treći su članovi ekipe Mineralwasser (Blažek, Kovačević, Sović, Suton) s 42 boda. Pobjednici su nagrađeni i prigodnim nagradama.

Zahvaljujemo svim GFG Kvizoljupcima na sudjelovanju u kvizu koji je ove godine okupio dosad najveći broj ekipa i natjecatelja te iščekujemo nove susrete u sljedećoj školskoj godini.

Veliki kvizaški pozdrav svima, do sezone 2024./2025., žele organizatori i voditelji kviza: Gordana Trnski, Maja Maček Treščec, Zvonimir Treščec i Ana-Marija Martan.

Komentari