Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ 28. ožujka bila je domaćin županijskog Natjecanja iz hrvatskoga jezika na kojem su naši učenici ostvarili izvrsne rezultate.

U kategoriji prvih razreda 1. mjesto osvojila je Karla Vitanović, a 2. je Stela Granđa. Njihova je mentorica profesorica Dubravka Šutalo Kovačić. Jan Horčička osvojio je 4. mjesto, na 6. su Filip Tokić i Sara Višak, na 8. je Lea Vrhoci (mentorica je profesorica Ines Sertić), na 9. Martina Forjan, a na 10. Hana Bijelić (mentorica je profesorica Romana Šutalo).

U kategoriji drugih razreda 1. je Lucija Horvat uz mentoricu profesoricu Lidiju Novosel, 2. je Leona Hustić (profesorica Sonja Delimar), na 3. i 4. jesu Lucija Peroš-Milošević i Eva Genter (profesorica Dubravka Šutalo Kovačić), a na 6. je Franka Kotrošić (profesorica Sonja Delimar).

U kategoriji trećih razreda 1. je Helena Lesar, 3. Amalia Ščuri (profesorica Dubravka Šutalo Kovačić), a na 4. je mjestu Anja Slavinić (profesorica Sonja Delimar).

Među maturantima Josip Mikulić osvojio je 5. mjesto, a Hana Rajtarić je 6. Njihova je mentorica profesorica Ana Marija Međimorec.

Čestitamo svima na uspješnom sudjelovanju!

Komentari