S obzirom na to da se 1. ožujka održava se Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora, COOR Podravsko sunce pozvao nas je da im se s Gimnazijom Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac pridružimo u obilježavanju ovog važnog dana. Tako su se pozivu odazvale učenice četvrtih razreda zainteresirane za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet i školska pedagoginja.

Domaćini su nas proveli školom i upoznali s njezinim radom, a upoznali su nas s i predškolskim skupinama djece, razredima i odgojno-obrazovnim skupinama. Pokazali su nam različite materijale i pomagala koja im pomažu u svakodnevnom radu, a naše učenice imale su priliku vidjeti kako izgleda svakodnevni posao edukacijskih rehabilitatora i logopeda.

Na kraju posjeta organiziran je okrugli stol gdje se razgovaralo o iskustvima edukacijskih rehabilitatora i logopeda. Učenicima su predstavili svoje svakodnevne obveze, radosti i frustracije njihova posla, kako im je bilo studirati, a učenicama su dali i pokoji savjet za upis fakulteta, ali i kasnije za njihov rad, završe li Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.

Zahvaljujemo COOR Podravsko sunce na pozivu i ugodnom druženju. Nadamo se i budućoj suradnji!

Komentari