U našoj školi smo 8. veljače 2023. godine ugostili asistente s Fakulteta organizacije i informatike. Održali su kratko predavanje o fakultetu kako bi učenike motivirali da nagodinu upišu baš njihov fakultet. S učenicima su razgovarali o mogućnostima studiranja, o studijskim grupama, smjerovima, stručnoj praksi, a učenicima su detaljno objasnili i mogućnosti zaposlenja nakon što završe fakultet.

Učenici su imali i brojna pitanja na koja su naši gosti strpljivo odgovarali. Tako su učenike zanimale usporedbe s drugim fakultetima, načini polaganja ispita, razina opterećenja po godinama, domski smještaj studenata, a zanimalo ih je i kakav studentski život vode studenti FOI-a. Osim odgovora na brojna pitanja koja su učenici imali, naši gosti ponudili su i brojne promotivne materijale.

Za dodatne informacije možete posjetiti web stranicu Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu (https://www.foi.unizg.hr/), kao i web stranicu Centra za podršku studentima i razvoj karijera (https://cpsrk.foi.hr/).

Kako je bilo na predavanju, možete pogledati u foto galeriji:

Komentari