Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Gimnaziji „Fran Galović“ obilježili smo, kao i proteklih šesnaest godina, paljenjem svijeća ispred škole i prigodnim izložbama.

Tom su prilikom učenici 4. a, 4. f, 4. g i 3. c  razreda te učenice 1. c razreda Zita Crljen i Dora Ranilović s ravnateljem mr. sc. Vjekoslavom Robotićem i profesorima Gordanom Trnski, Dubravkom Šutalo-Kovačić, Romanom Šutalo, Anom Marijom Međimorec, Petrom Porić, Krešimirom Biršićem i Tomislavom Ritošom, minutom šutnje odali počast svim žrtvama Domovinskog rata

Učenice Zita Crljen i Dora Ranilović postavile su izložbu u učionici 2-003,  koja nas je podsjetila na najznačajnije trenutke Domovinskog rata i stradanja grada Vukovara, dok su prigodnom izložbom učenice Hana Kobar i Lara Mikulinjak uredile Geografsko-povijesni kutak na drugom katu naše škole.

Također, u nekim razredima, učenici su održali predavanje o stradavanju Vukovara i Škabrnje, a prezentaciju Elle Vrabelj i Marije Lorete Periša možete preuzeti i pogledati OVDJE.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim  profesorima i učenicima koji su sudjelovali u obilježavanju sjećanja na sve poginule i stradale u Domovinskom ratu.

Komentari