Erasmus dani u našoj školi proslavljaju se radno. Dok dva školska projektna tima skupljaju dojmove nakon odrađenih domaćinstava, druga dva tima su na mobilnostima u Italiji i Portugalu, peti se priprema za dolazak partnera iz Švedske, a šesti tim priprema odlazak na mobilnost u Njemačku. Projektni tim projekta Sharing European Values razmjenjuje europske vrijednosti na mobilnosti u La Speziji. Učenici Iva Tonklin, Bruna Lukša, Linda Terzić, Borna Mikačić, Lucas Gečić, Vilim Miklošić, Klara Miklošić, Patricia Mađerić, Lovro Rasinec i Nives Tomiek te profesorice Mišela Lokotar i Petra Porić gosti su škole Istituto tecnico commerciale e tecnologico “Fossati da Passano” te istražuju koje su to europske vrijednosti koje moramo razvijati i čuvati.

U isto vrijeme učenici Fabian Perošić, Tara Savić, Klementina Korošec i Milka Grubešić te profesorice Martina Grgac i Marina Njerš borave u Funchalu u školi Escola Basica a Secundaria Goncalves Zarco na mobilnosti projekta Fit4Thought.

U ponedjeljak 17. 10. učenici će na Erasmus art zidu pokazati što za njih predstavlja Erasmus+ program. Pozivamo sve učenike da se uključe u stvaranje Erasmus art zida.

Marina Njerš, prof.

Komentari