Natjecanje iz povijesti (županijska razina) održano je 10. ožujka 2022. u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca Križevci. Kao i svake godine, tako i ovoga puta, naši su povjesničari ostvarili izvrsne rezultate.
Na natjecanju su sudjelovali učenici prvog razreda Viktor Petrović (1. mjesto), Šimun Jalšić (2. mjesto), Borna Vazdar  (3. mjesto)  Mentorica navedenim učenicima je Maja Maček Treščec, prof. U istoj kategoriji  Aryan Das  osvojio je 4. mjesto, a mentorica je Ana-Marija Martan, prof.
U kategoriji drugih razreda sudjelovali su Ivona Brkić (2. mjesto), Lovro Rasinec (3. mjesto), Đuro Bušić (4. mjesto) i Klara Miklošić (5. mjesto). Mentorica navedenim učenicima je Gordana Trnski, prof.
U kategoriji trećih razreda Dora Pavlović osvojila je treće mjesto, a Noah Betlehem četvrto mjesto. Mentorica učenicima je Gordana Trnski, prof.
U kategoriji četvrtih razreda Sara Božić osvojila je treće mjesto. Sarina mentorica je  Ana- Marija Martan, prof.  Luka Barešić osvojio je četvrto, a Ivan Buhić peto mjesto. Mentorica učenicima je Gordana Trnski, prof.
Na natjecanju, na kojem su se učenici susreli s teškim, ponekad i potpuno nerazumljivim pitanjima, naši su učenici dostojno predstavljali Gimnaziju i zbog toga svi zaslužuju iskrene čestitke.

Gordana Trnski, prof.

Komentari