Natjecanje iz hrvatskoga jezika (županijska razina) održano je 10. ožujka 2021. godine u našoj školi. U kategoriji svih četiriju razreda sudjelovalo je najviše učenika naše škole koji su i na županijskoj razini ostvarili izvrsne rezultate.

Najuspješnija među učenicima 1. razreda je Anja Slavinić koja je ostvarila 74 boda od ukupnih 90. Anjina mentorica je Sonja Delimar, prof.

Drugo mjesto u kategoriji 1. razreda pripalo je Heleni Lesar koja je od ukupnih 90 bodova ostvarila 74. Mentorica Heleni Lesar je Dubravka Šutalo Kovačić, prof.

U kategoriji 2. razreda treće mjesto u Koprivničko-križevačkoj županiji dijele Teo Čokonaj i  Josip Mikulić koji su ostvarili 75 bodova od mogućih 90. Mentorica navedenim učenicima je Ana Marija Međimorec, prof.

U kategoriji trećih razreda Vanda Žauhar Henezi plasirala se na 1. mjesto s ostvarena 63 boda, a Matej Podgajski na drugo mjesto s ostvarenim 61 bodom. Mentorica Vandi i Mateju je Ana Marija Međimorec.

Učenice 4. razreda ostvarile su najbolji uspjeh, i to Josipa Sever koja je osvojila 1. mjesto s ostvarena 82 boda  (91 bod ukupno), a Petri Bačani, s ostvarenih 80 bodova, pripalo je 2. mjesto. Mentorica navedenim učenicama je Lidija Novosel, prof.

Leonarda Sermek treća je u kategoriji 4. razreda s ostvarenih 79 bodova. Leonardina mentorica je Sonja Delimar, prof.

Čestitamo učenicima na izvrsnim rezultatima!

Komentari