Naše nastojanje da pomognemo ljudima na potresom pogođenom području već je urodila plodom. Naše skladište je puno doniranih stvari. Za to se zahvaljujem svima koji su donirali hranu, odjeću i obuću, školske stvari za djecu, kućanske aparate i drugo. Svaki ispravan predmet će naći svoju primjenu.

Budući da je još dosta kaotično stanje na pogođenom području, volonteri su odlučili nastaviti akciju i prikupiti još materijala za stradale.

Naš je cilj pomoći koliko se može jednom cijelom naselju i to tako što ćemo donirano predati u područnu školu Maja, matične osnovne škole Glina, odakle će mještani moći uzeti što im treba za djecu i sebe, a ostalo uputiti drugim potrebitim ljudima iz okolice.

Pomozite nama da pomognemo drugima!

Akcije prikupljanja će se zbog epidemioloških mjera odvijati na sljedeći način:

Petak, 22. siječnja 2021. g moći će se donirane stvari ostaviti na glavnom ulazu u školu do 08:00 sati, a cijeli dan do 17 sati sa stražnje, dvorišne strane (parking) u za to pripremljene i označene kutije.

Petak, 29. siječnja 2021.g isto kao prethodno.

Subota, 30. siječnja 2021.g. od 09:00 do 13:00 sati sa dvorišne strane (parking) u za to pripremljene kutije.

Mole se svi da ovu obavijesti šire putem osobnih kontakata i društvenih mreža.

Donirane materijale će se nakon razvrstavanja prevesti do navedene područne škole gdje će se izvršiti primopredaja. Kako stvari trenutno stoje, očekujemo da bi se to dogodilo u veljači ili početkom ožujka, ovisno o stanju na terenu.

Kvarljivu ili robu s kratkim vijekom trajanja će se proslijediti Crvenom križu, a trajniju hranu i namirnice će se posebno označiti kako bi se prvo podijelilo na licu mjesta.

Što donirati??

Zamislite da odete u kraću šetnju, a po povratku od vaše kuće/stana nema ničega osim šute…

Hvala svima unaprijed.

Volonteri GFG

Komentari