Petak, 26.6.2020., 21h
FUNK, Koprivnica

Udruga FUNK ovog petka nastavlja s aktivnostim u sklopu projekta “FUNK – Centar izvan centra”. Dođite na zanimljiv audiovizualni performans “Klarinet I petlje” u petak 26.6. od 21 sat.

“Klarinet i petlje” je 45 minutna audiovizualna izvedba realizirana kao suradnja između klasičnog glazbenika Branimira Norca, novomedijskog umjetnika Tina Dožića i filmske autorice Mirne Pavičić.
Spajajući utjecaje minimalističke, klasične, ambijentalne i elektroničke glazbe izvedba se razvija kroz procesiranje, uzorkovanje (engl. sampling) i puštanje zvuka klarineta u petljama (engl. loops).
Kroz trajanje izvedbe zvuci klarineta se isprepliću u niz dionica i tekstura, stvarajući sinergiju apstraktnih snimki analognog filma i zvučnih ambijenata. Autori/ce istražuju hipnotičke učinke glazbe i filma te vrmenske pomake u kojima sviranje uživo postaje dokument uz koji glazbenik svira nove dionice.

Vidimo se u FUNKu u petak, 26.6.2020.
Početak je u 21h!

Program se održava u sklopu projekta “FUNK – Centar izvan centra” koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentari