U organizaciji Američkog veleposlanstva u Gimnaziji „Fran Galović“ ovaj se tjedan održavao plesni kamp koji su vodili članovi plesnog sastava Step Afrika. Šezdesetak srednjoškolaca iz Bjelovara, Knina, Krapine, Pule, Slavonskog Broda, Varaždina i, naravno, Koprivnice izvelo je 10. svibnja u školskoj dvorani jednosatni program kojim su pokazali naučeno i oduševili gimnazijalce i brojne goste.

“Predobro mi je bilo u kampu! Zabavila sam se i mentori su bili odlični. Naučila sam plesati i iako sam imala modrice, nisam odustajala. Žalim što je završilo.”

Michaela Bužonja

“Kamp Step Afrika za mene je bio potpuno novo iskustvo. Nikad se prije nisam bavila nijednom vrstom plesa, ali došla sam s namjerom da naučim nešto novo. U tih pet dana nismo samo učili step, učili smo kako funkcionira tim te da se težak rad stvarno isplati, a najvažnije uz to smo se zabavili. Moram priznati da je prvi dan bio najstresniji i najteži, nikako nisam mogla pohvatati korake i bila sam jako nesigurna i razočarana u sebe, no na kraju tjedna i na nastupu naš se trud stvarno iskazao. Upoznala sam mnogo novih ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ljude iz Amerike i iz same grupe Step Afrika i svi su bili veoma strpljivi i podržavali su nas do samog kraja. Zaista sam se osjećala kao dio velike zajednice i to ću zauvijek pamtiti. “

Lea Šimunic, 2. e

Komentari