Obilježen Dan zaljubljenih u Gimnaziji „Fran Galović“

„Ja? Znaš mene. Ja sam se rodio zaljubljen. A večeras sam konačno saznao i u koga.“ (Đ. Balašević)

S dolaskom Valentinova u našu je školu doskakutala i ugodna atmosfera, polica s darovanim knjigama te mjesto za zagrljaj (hug spot), kojem često umanjujemo značenje umjesto da činimo baš suprotno – pridodajemo važnost, pa i neophodnost. Malo je reći da su učenici stali da se zagrle, s poznatima ili nepoznatima, pa makar samo stajali i čudili se što je to ovog Valentinova ponuđeno. Mogli su i opaliti koji selfie u okviru s vlastitim heštegom #valentinovougfg2019 koji postaje sve popularnijim detaljem za slikanje na raznim važnim mjestima. Mogli su izvući jedan od izazova (ne preteških!) iz Kutije izazova te tako nekoj osobi uljepšati dan, a možda i cijeli tjedan! Trebalo je samo malo odvažnosti, kao što zapravo uvijek treba. 🙂

Svega ovoga ne bi bilo bez ideje i rada cura iz 3. b Ozane Brkić, Hane Živko, Ane Puhar, Ene Jantolek i Katarine Pejak te cura iz 4. e i, naravno, školske knjižničarke Anke Simović.

Pozivamo i vas, ljudi GFG-a, da svoje ideje podijelite s nama za sljedeće događanje u našoj školi, možda već za Dan materinskog jezika (21. veljače) ili nešto treće. Bez ikakvog straha, vaše nam kreativnosti nedostaje!

Ipak je ovo škola koja postoji samo zbog i radi (!) svojih učenika.  

Hana Živko, 3. b

Komentari