Back2school jam

Povodom povratka školskim klupama i studentskim obvezama Forum udruga nezavisne kulture organizira back2school jam – koncert dvaju domaćih bendova Top Hat i Pepel Puh.

Pepel Puh je sedmeročlani podravski bend koji uz povremene izmjene članova djeluje od 2015. godine. Od tada je Pepel Puh odradio desetak nastupa u Podravini, Zagrebu i Kutini, započeo suradnju s Glazbenom kućom s ciljem izbacivanja svog prvog albuma i snimio svoj prvi video u suradnji s Dinkom Šimcem. Trenutni postav benda čine Karlo Kučanda i Denis Hanžek na gitarama, Draganja Gunjević na bas gitari, Ivan Čolig i Lidija Domitrović na mikrofonu, te njezini brat i sestra, Sven na bubnjevima i Sonja na saksofonu i klavijaturama.

Top Hat iz Koprivnice svira covere Nirvane, Green Daya, Ramonesa…, a za ovu će priliku odsvirati i nekoliko autorskih pjesama. O tome kako i zašto su se okupili kažu: „Najveći cilj nam je sviranje iz gušta, a gaže su odličan način da skupimo ekipu i napravimo dobar provod. Sviramo skupa već jedno vrijeme i falilo nam je aktiviranje mlađe ekipe u svijetu alternative, rocka, punka”.

Koncert se održava 21. rujna u prostorijama FUNK-a u Kampusu, s početkom u 21 sat, a minimalna donacija je 20 kuna.

Sljedećeg pak vikenda, u subotu 29. rujna RockLive udruga u prostorijama FUNK-a organizira punk feštu na kojoj će nastupiti bendovi Bakterije, Abergaz i Partleki. Do kraja godine u FUNK-u će gostovati još nekoliko bendova, a RockLive svirke trebale bi postati dio redovnog programa.

Sve programe sufinancira Grad Koprivnica.

Andreja Salajec

 

Komentari