Piše: Lucija Jandrašić, 4. f

Prošlog petka i subote, 24. i 25. kolovoza, učenici i profesori naše škole bili su domaćini rukometašima i rukometašicama iz Csurga iz Mađarske u sklopu CHEC projekta u kojem naša škola sudjeluje. Razlog je okupljanja odrada treninga, posjet Rukometnom klubu „Podravka Vegeta“ i Memorijalnom turniru „Josip Samaržija Bepo“.

Za početak svoje smo goste iz Mađarske odveli u posjet našem Rukometnom klubu „Podravka Vegeta“. Predstavnica kluba upoznala ih je s poviješću kluba i aktualnim stanjem. Nakon smještaja u hotel uputili smo se na rukometni turnir na kojem smo gledali jednu utakmicu. Učenici i profesori iz Csurga posjetili su zatim s našim profesorima Renesansni festival koji se tog vikenda održavao u Koprivnici. Iako su na festivalu zbog kiše bili kratko, uživali su.

U subotu, nakon doručka, uslijedili su treninzi, zasebno za mušku i žensku grupu. Dok je prva grupa odrađivala trening u dvorištu Gimnazije pod vodstvom profesorice Marine Tomac-Rojčević, druga je grupa upoznavala Koprivnicu vozeći se biciklima s našim ravnateljem Vjekoslavom Robotićem. Nakon odrađenog grupe su se zamijenile. Poslije ručka naši su se gosti zaputili kući.

Kao i svaki put, dobro smo se zabavili i s veseljem iščekujemo daljnje projektne aktivnosti koje će se uskoro održati u Csurgu.

 

Komentari