Piše: Petra Balija, 4. b

Kao što je već svima dobro poznato, velik broj gimnazijalaca amaterski se bavi glumom. Svoju ljubav prema kazalištu ostvaruju u Dramskom studiju Ludens Teatra. Kao i svake godine dosad grupa Kaotis teatralis pod budnim okom voditelja Karla Kučande stvara predstavu za nadolazeći Vikend amaterskog kazališta koji će se održati u Đurđevcu. Nakon niza predstava u kojima je bilo svega i svačega – od komedije, drame i bajke za odrasle do adaptacija romana za djecu – ove su se godine odlučili za nešto malo ozbiljnije. Predstavom „Ispod površine“ kojom će se predstaviti na ovogodišnjem VAK-u ne samo da su zagrebali u dubine ljudske psihe već su odlučili i javno progovoriti o tome predstavljajući paletu likova iz svakodnevice koji, iako se čine obični „na prvu loptu“, u sebi nose nešto mračno.

Stoga vas pozivamo na VAK 2018., i to 8. travnja kada će vrckavi ansambl Kaotisa izvesti svoju novu predstavu „Ispod površine“!

Gimnazijalci u Ludens Teatru: Maja Loborec, Iva Rajković, Petra Lozo, Matija Gašpari, Jan Barić, Petra Balija, Ivana Radić, Dora Špoljar, Lana Kovač, Lovro Hajster i Fran Đurašin.

Komentari