Šljokice, resice i uvijek moderan traper

Od samog povratka u školske klupe nakon zimskih praznika šljokice su vrlo često viđane na gimnazijskim hodnicima i mogli bismo ustvrditi kako je modna 2018. započela trendom šljokica. Šljokice na hlačama, šljokice na haljinama, šljokice na očima, pa čak i na usnama. Da, prihvatljivo je kombinirati vestu sa šljokicama i traperice za školu.

Iako je još uvijek zimsko doba, sve se više pojavljuje cvjetni print 60-ih. Tamna podloga, odnosno hlače, majice, haljine s velikim uzorkom cvijeta? Apsolutni hit koji je preplavio školu! Kao i resice koje se nose na svemu, od odjeće pa do modnih dodatka. Budući da je neizostavan dodatak za školarce školska torba, prevladale su torbe s resicama. Odličan odabir koji je praktičan, ujedno i moderan za odlazak na kavu poslije škole petkom.

Klasika koja uvijek odlično prolazi? Zna se, traper. Najviše se nosi klasičan plavi traper, jakne, košulje, hlače… Traper ili džins uvijek je pun pogodak, izgleda lijepo, moderno i pristojno za školu.

Dosad smo stalno gledali nježno ružičastu boju. Iako se još ne viđa u punom sjaju, najavljuje se kako će boja lavande stići u velikom stilu u svijet mode, pa tako zasigurno i u našu školu. Saznali smo da se očekuje povratak kariranih uzoraka i srebrne metalik boje, a ne sumnjamo da će se i ti trendovi prepoznati u školskim klupama.

Proučite što trenutno prevladava na hodnicima, budite originalni, maštoviti i eksperimentirajte. Imajte svoj stil, možda baš vi uvedete novi trend!

Ema Vorkapić, 3. c

 

Komentari