I ove su godine članovi geografske grupe, zajedno s profesoricom Majom Maček Treščec i profesorom Zvonimirom Treščecom, proveli ugodno jesensko popodne uz kestene i druženje. U subotu 19. listopada u Reki se, u sklopu aktivnosti geografske grupe, za nove i već stare članove održala kestenjada.

Od naše smo gimnazije u 14.30 krenuli pješice prema Reki do koje smo stigli nakon osam kilometara. Tu smo raspremili sve što smo ponijeli sa sobom: klipiće, keksiće, palačinke, sokove, voće i naravno kestene. Uslijedilo je pečenje kestena i druženje, koje je uključivalo razne društvene igre, kartanje, nogomet, odbojku, bacanje frizbija, igre pikada, slušanje glazbe, sve kroz razgovor i još bolje upoznavanje i zbližavanje s kolegama, sad već i prijateljima. Kući smo se vratili u večernjim satima, umorni, ali zadovoljni.

Već se veselimo sljedećoj kestenjadi nagodinu, u nadi da će postati tradicija geografske ekipe, poslužiti kao team building, biti razlogom novih prijateljstava i bolje suradnje među članovima grupe, kao i među profesorima. Pozivamo sve koji se žele priključiti našoj ekipi i podijeliti s nama lijepa iskustva i doživljaje poput ovog.

Maja Maček Treščec, prof.

Komentari