Školsko je Natjecanje iz engleskoga jezika za nama, a u iščekivanju županijskoga osmero učenica odnosno učenika drugih razreda te troje maturanata sprema se sa svojim mentorima za županijsku razinu.

Školskome je natjecanju 22. siječnja u Gimnaziji „Fran Galović” pristupilo 16 učenika drugih i 6 četvrtih razreda, a na županijskome će se naši predstavnici ogledati u znanju s učenicima drugih razreda preostalih gimnazija u Koprivničko-križevačkoj županiji koji su skupili barem 48 bodova u prvom krugu natjecanja (njih ukupno dvanaestoro), odnosno 45  bodova za četvrte razrede (ukupno osmero natjecatelja). Koliko će pozvani učenici imati sreće i znanja na županijskoj razini, saznat ćemo u utorak, 26. veljače 2019.

U drugi su se krug iz GFG-a plasirali sljedeći učenici drugih razreda: Marta Kunštić, Karlo Punčikar, Borna Brlošić, Tvrtko Felak, Viktor Krušelj, Karlo Vugrinec, Dunja Galinec i Noel Ujlaki. Među najboljim maturantima naši su učenici Emilija Sinjeri, Dubravka Težak i Fran Đurašin.

Poželimo im dobru pripremu i sretan nastup u Osnovnoj školi „Braća Radić“ Koprivnica. Nadajmo se da im utorak neće donijeti zlu sreću jer ipak nije riječ ni o grčkome ni španjolskome, istaknuo je profesor Saša Kresojević. 😉

Komentari