U subotu, 8. prosinca 2018. FUNK (Forum udruga nezavisne kulture) dovodi nam u Kampus DORF, festival dokumentarnih rock filmova. Od 20 sati posjetitelji će moći pogledati filmove Viljuška puna ljubavi i Više od brijačnice, a zatim i poslušati dva benda – FROM ANOTHER MOTHER i MOSKAU. Više u objavi koju šalje FUNK

DORF U GOSTIMA

Jedinstveni regionalni festival dokumentarnih glazbenih filmova, poznatiji kao DORF, ponovno gostuje u Koprivnici.

Ove subote, 8. 12. s početkom u 20 h, DORF donosi projekcije filmova „Viljuška puna ljubavi“. Omnibus je to od 5 priča, gdje se uvodna i završna priča bave bendovima iz Bigz-a (Repetitor, Stuttgart Online, Kriške i još par njih koji imaju epizodne “uloge”), a između su priče o bendovima Goribor, Pionir 10 i Horkestar.

Tu je i film „Više od brijačnice“, dokumentarac o naizgled običnoj brijačnici, barber shopu u Dublinu. Zanimljiva priča o ludoj ideji i razvoju situacije, naravno happyendu. Upoznajte mjesto koje je vrlo važno za irsku glazbenu scenu.

Nakon filmova održati će se nastup dvaju odličnih domaćih bendova. Iz Zagreba dolazi FROM ANOTHER MOTHER, trojka koja donosi ono najbolje od rock’n’roll energije koja se doslovno kotrlja i tutnji pozornicama na kojima se pojave.

Uz njih tu je MOSKAU, umjetnički kolektiv koji trenutačno čini sedam glazbenika afirminiranih brojnim projektima na domaćoj glazbenoj sceni. U posljednje četiri godine bend je objavio jedan EP te tri studijska i jedan live album, koje je sve redom domaća i regionalna kritika odlično prihvatila.

Za ovaj događaj predviđena je minimalna donacija od 25 kn.

Vidimo se u FUNKu!

 

Komentari