Atletičari i atletičarke na državnom natjecanju

Piše: Ines Kolar, 2. d

U ponedjeljak i utorak, 15. i 16. svibnja 2018., održalo se državno Natjecanje iz atletike. Ove su se godine na državno plasirale i djevojke i mladići, kojima je to bilo prvi put u povijesti škole da su išli na državno iz atletike.

Prvoga dana učenici su imali slobodno vrijeme kako bi se odmorili od puta i pripremili za natjecanje. Smješteni su bili u hotelu „Medena“. Naravno, iskoristili su to vrijeme za kupanje u moru i druženje s drugim natjecateljima. Drugog dana bio je red za samo natjecanje koje se održalo na atletskom stadionu Park mladeži u Splitu. Prvo su se natjecali učenici osnovnih škola, a zatim je došao red na srednje škole. U jakoj konkurenciji naši su učenici uspjeli osvojiti 5. mjesto, a učenice su zauzele 16. mjesto. Unatoč svemu, svi su se potrudili i dali sve od sebe.

U ženskoj gimnazijskoj ekipi nastupile su Kaja Sertić, Dorotea Čvagić, Sara Delimar, Petra Ivković, Dunja Galinec, Jelena Triplat, Angelika Marija Pejić, Stela Lončarić, Hannah Vuljak i Gabriela Vrabec. Njihove je mentorica Marina Tomac-Rojčević, prof. Mušku gimnazijsku ekipu činili su Antonio Tumpić, Albert Rušak, Marko Gregurec, Davor Sinjaković,  Martin Vedriš, Mario Ratković, Benedikt Lazar, Luka Liklin, Fran Bedeković Arnaut i Luka Šostarić. Mentorica učenicima bila je profesorica Natalija Šalamon.

Čestitke atletičarima i atletičarkama!

Komentari