Piše: Luka Varmuž, 3. a

Da pogodimo. Dosadno ti je, imaš previše toga za učenje i potreban ti je odmor? Na pravom si mjestu. Slijedi top 5 aplikacija za Android i iOS uređaje kojima ćeš odmah ubiti dosadu. Krenimo 😊

  1. SongPop 2 _ Guess The Song

Ovo je aplikacija za sve one koji uživaju u glazbi i u potrazi su za novim hitovima. Naime, riječ je o aplikaciji u kojoj se natječeš s ljudima širom svijeta tako da što prije pogodiš pjesmu koja svira u pozadini. Mnogo je žanrova, a igrača još više. Pridruži im se!

  1. Word Snack – Tvoj piknik s riječima!

Ova aplikacija drži prvo mjesto na top ljestvicama! Riječ je o aplikaciji u kojoj je ponuđeno nekoliko slova, a tvoj je zadatak od tih slova složiti što više riječi. Genijalna aplikacija ako želiš mozgati, a ne štrebati!

  1. HRT METEO

Trebaš van, a ne znaš hoće li padati kiša? Mnogo je već isfuranih aplikacija koje ti nude da provjeriš kakvo je stanje izvan kuće, ali na tržište je nedavno došla i hrvatska. Uz vrlo pouzdane podatke, brzo možeš saznati kakvo te vrijeme čeka!

  1. Pixel Art – Color by Number Book

Sigurno neprestano viđaš online bojanke! Ali ova je malo drugačija. Naime, likovi koje bojiš ispunjeni su brojevima. Ovisno o broju koji bojaš, koristiš pripadajuću boju. Bit će sve jasnije kada isprobaš i začudiš se kakvo si remek-djelo napravio.

  1. Autoškola

Ova je aplikacija  za neke malo starije uzraste. Ipak, polaganje propisa sve je bliže, a ti strepiš hoćeš li znati. Ovo je vrhunska aplikacija za vježbu. Ima pregršt pitanja, animacija i fotografija. Prolazak zajamčen! 😊

Komentari