Za ljepši Božić svima – onima koji primaju i onima koji daruju

Humanitarna akcija Gimnazije “Fran Galović”

Počevši od ovoga petka, 25. studenog 2016., pa sve do 16. prosinca 2016. od 8:00 do 14:00 sati sakupljat će se stvari za božićno darivanje potrebite djece kao i odjeća, obuća i ostale potrepštine za djecu do 15 godina. Stvari će se moći odložiti u za to pripremljene posebne kutije u hodniku škole i predavati volonterima u kabinetu 0/007 tijekom cijeloga dana.

Dobrodošle su donacije:

  1. (ispravnih makar rasparenih) igračaka, društvenih igara, slatkiša, bombona, grickalica, čokoladica i svega drugog što ste sami željeli imati ili vidjeti pod vlastitom božićnom jelkom kad ste bili djeca;
  2. primamo i svu odjeću i obuću, higijenske potrepštine, kabanice, kišobrane i drugo za drugi dio akcije u siječnju.

Očekujemo da sve donirano bude ispravno, uporabljivo i čisto.

Volonteri se mogu priključiti skupini koja će organizirano napraviti paketiće i razvrstavati robu te prigodno i svečano sudjelovati u predaji doniranih stvari… Sve prikupljeno donirat će se djeci iz Centra za pružanje usluga u zajednici “Svitanje”: prvi dio za Božić, 23. prosinca 2016., u jutarnjim satima te jednog radnog dana u siječnju prije završetka zimskih praznika.

Podsjećamo sve učenike i nastavnike da smo prošle godine u jednom danu skupili oko 2 tone donirane robe i potrepština za izbjeglice i zato očekujemo da će ova akcija biti jednako uspješna!

Zahvaljujem svima unaprijed!

Miodrag Maričić, prof.

Komentari