Pobjednici ovogodišnjeg šoua

Daroviti i odvažni

Gimnazijalci pokazali razne talente i tako na najbolji način obilježili Međunarodni dan darovitih učenika

Četvrti Talent-Show održan je 18. ožujka 2016. u Domu mladih. Bogat program sastojao se od deset točaka. Pobjednike su birali žiri i publika, a članovi žirija bili su: ravnatelj Vjekoslav Robotić, profesorice Marina Njerš, Iva Bolfek, Darija Kivač i bivši gimnazijalac Dominik Dedić.

Pobjednicima ovogodišnjeg Talent-Showa proglašeni su Klaudia Ivačić, Tara Knežević, David Rožmarić i Eric Vidović koji su otpjevali i odsvirali pjesmu Sama Smitha Writings on the Wall. Drugo mjesto osvojio je Mihael Kukelšćak koji je otpjevao i odsvirao na klaviru pjesme Željka Joksimovića Nije ljubav stvar i Eda Sheerana Thinking Out Loud. Treće mjesto osvojila je Lucija Đaković koja je uz gitaru izvela Rihanninu pjesmu Man Down.

Nagrada za najbolju interpretaciju otišla je u ruke Davida Rožmarića i Karle Potroško za izvedbu pjesme Detoura Daleko.

Najboljim autorskim djelom proglašen je film učenika Mateja Jaušića, Ane Kamber, Adriane Horvat i Lovre Herbaija King Jeremy The Wicked. Sami izvođači dodijelili su nagradu najmlađoj sudionici ovogodišnjeg šoua Sari Forjan za izvedbu pjesme Good Enough grupe Little Mix. Najoriginalnija je bila izvedba Mateja Gašparića i Tomislava Benotića koji su Rihanninu pjesmu We Found Love odsvirali na gitari i bisernici. Nagradu publike najgromoglasnijim pljeskom dobio je Mihael Kramarić za monolog Mercedes Micika autora Mihovila Maloče.

 

Mihael Kramarić, 3. c

 

 

 

Komentari