Talentijada je natjecanje koje organizira Ivana Dragšić iz OŠ Antuna Bauera, a naša je škola partner tog projekta. Na natjecanje se prijavila naša učenica Iva Betlehem i osvojila 3. mjesto u kategoriji Likovni izričaj.

Zbog svih okolnosti ove je godine održana virtualna Talentijada. Kategorije ovogodišnje Talentijade bile su: pisanje, crtanje, oblikovanje, snimanje videa (pjevanje, plesanje, sviranje, ostali talenti).

Tako se, na nagovor profesorice Ledinski, na Talentijadu odlučila prijaviti učenica Iva Betlehem. Svoj je likovni rad, koji prikazuje japanskog šarana, poslala pod kategoriju „neobične životinje“. Iako se Iva nije nadala prolasku u polufinale, njen je rad stigao čak do finala, a u finalu osvojio visoko treće mjesto. U finalu je, uz njen rad, bilo još 11 radova te je velik uspjeh osvojiti treće mjesto. Uz veliko priznanje da se trud, volja, kreativnost i ljubav prema hobiju isplate, Iva je dobila i nagradu. U paketu se pronašlo nešto školskog pribora, slatkiša i proizvoda za njegu tijela.

Hvala profesorici Ledinski što je nagovorila Ivu da se prijavi na ovo natjecanje jer se ona sama na to vjerojatno ne bi odvažila.

Iva Betlehem, 1. d

Komentari