U petak, 7. studenog u našoj se gimnaziji održao školski badmintonski turnir. Sudjelovali su učenici od 1. do 4. razreda i zasebno su igrale djevojke, a zasebno dječaci.

Među djevojkama najbolja je bila Anja Matovina, učenica 1. b razreda. Drugo mjesto zauzela je Irma Wolf, treća je bila Tamara Gašparić, a četvrta Anja Krupski. Peto je mjesto pripalo Katji Milanović. U muškoj je konkurenciji najuspješniji bio Luka Kovač. Drugo mjesto osvojio je Fran Maletić, a treće Luka Hlevnjak. Slijede Matej Igrić, Martin Unger i Andrija Njerš.

Zamolili smo natjecatelje za kratke izjave.

„Treniram tenis već deset godina jer je cijela obitelj igrala pa zapravo treniram odmalena i zaljubil sam se u taj sport. Drugačiji je, nema ekipe nego si sam i sve je na tebi. Brutalno sam zadovoljan rezultatima koje postižem, tolko da bi si ih na nadgrobnu ploču uklesal“ rekao nam je Luka Kovač. 🙂

„Zapravo ne treniram badminton, nego sam treniral tenis pa mi badminton ide isto jako dobro, zadovoljan sam rezultatima i očekival sam da budem drugi“, riječi su Frana Maletića.

„Članica sam badmintonskog kluba naše škole već dvije godine. Badminton me opušta i zato volim provoditi slobodno vrijeme igrajući protiv svojih kolega. Ove godine ponovo sam jedna od predstavnica naše škole na školskom natjecanju. Ponosna sam na svoje rezultate, no smatram da se uvijek može bolje“ istaknula je Irma Wolf.

„Pa sad mi je druga godina da treniram. Profesor je spomenul da možemo se bavit badmintonom i u školi pa sam otišel probat. Super mi je i rezultati su isto tak super“, rekao je svestrani Andrija Njerš.

Badminton godinama popularizira i gimnazijalce za natjecanja priprema profesor Miroslav Samardžić.

Marija Ferčec, 3. g

FOTO: Marija Ferčec, 3. g

Komentari